Private International Client - Hospital Canteen


  • PRIVATE INTERNATIONAL CLIENT - HOSPITAL CANTEEN

    New 360,000 square meters Hospital. This project boasts a triple-story entrance atrium that leads to inpatient towers. Throughout the hospital the constant reference to nature are seen throughout organic forms in the hospital.
    The sunken garden in the hospital canteen drove the interior design. Upon exiting the elevators, one is greeted by vertical wood slats that allows you to see through the canteen but still provides separation to the space. The space was designed to be as open and airy as possible to allow the sunken garden to steal one’s gaze. Natural light and greenery is able to floor the basement level of the hospital. A neutral, nature-inspired palette allows one to feel welcomed throughout the space.
  • Canteen - Option 1 Design
  • Canteen - Option 2 Design
  • Imaging - MRI Design